Skip to content

Ljekarna Jadran uvodi modernizirani sustav vjernosti za korisnike

Ljekarna Jadran, javna ustanova Primorsko-goranske županije koja u svom sustavu broji šesnaest ljekarni, za svoje korisnike priprema inovacije u poslovanju. Jedna od prvih je novi sustav nagrade vjernih korisnika.

U cilju modernizacije te važnosti usklađivanja i zaštite osobnih podataka uvodi se drugačiji model nagrade vjernosti. Tako će dosadašnje Jadran kartice vjernosti zamijeniti one iz ADIVA poslovnog modela nagrađivanja. ADIVA kartice mnogim korisnicima nisu nepoznanica s obzirom na to da je do sada u odabranim Jadran ljekarnama bilo moguće, uz Jadran kartice vjernosti, pribaviti i ADIVA kartice. Sada se ADIVA kartice uvode u svim Ljekarnama Jadran kao univerzalni sustav nagrađivanja vjernih kupaca.

 Korisnik ADIVA kartice vjernosti može postati svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Hrvatskoj. Ljekarnik izdaje korisniku karticu besplatno te korisnik započinje s prikupljanjem bodova. Za jednu potrošenu kunu ostvaruje pravo na jedan bod. Bodovi se ne ostvaruju na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova može ih se zamijeniti za neku od pogodnosti iz nagradnog kataloga Vjerni zdravlju. U katalogu se može pronaći za svakoga po nešto  – od gratis proizvoda, popusta pri kupnji proizvoda te popusta na pojedine zdravstvene usluge navedene u katalogu.

 Odličan start s bodovima može imati svaki korisnik jer samostalan ulazak odnosno registracija korisnika na ADIVA portal Vjerni zdravlju odmah donosi 100 bodova što je već dovoljno za ostvarivanje prvih pogodnosti. Stoga, dođite u Ljekarnu Jadran po svoje nove kartice i saznajte sve o pogodnostima koje smo u suradnji s ADIVOM pripremili za vas.

Dosadašnje Jadran kartice vjernosti se sa 1. kolovozom ukidaju a sakupljene bodove će korisnici moći iskoristiti do kraja listopada 2019.

 

Skip to content