Skip to content

Otvorenje Ljekarne Novi Vinodolski: Osiguranje najvišeg standarda ljekarničke usluge naša je jedina opcija poslovanja

Ravnateljica Krajačević: ”Osiguranje najvišeg standarda u pružanju ljekarničke

usluge naša je jedina opcija poslovanja”

 

”Primorsko-goranska županija osnovala je Ustanovu s ciljem osiguranja dostupnosti adekvatne ljekarničke skrbi svim stanovnicima županije. Možemo vidjeti kako se upravo taj cilj održao i do danas što je dokaz da se misija Ustanove živi svakoga dana, od njenog osnutka pa sve do danas”, uvodne su riječi Ravnateljice Ustanove, Ines Krajačević na svečanom otvorenju rekonstruirane i modernizirane Ljekarne u Novom Vinodolskom.

Naime, Ljekarna Jadran Novi Vinodolski bila je u zakupu puna dva desetljeća te se, u trenutku preuzimanja ljekarne 2016. godine, ukazala potreba za njenom rekonstrukcijom i modernizacijom. Tijekom perioda rekonstrukcije ljekarna nije bila zatvorena niti jedan dan čime je osiguran kontinuitet ljekarničke usluge.

”Osiguranje najvišeg standarda u pružanju ljekarničke usluge naša je jedina opcija poslovanja stoga smo odmah prionuli na posao. Nakon više od dva mjeseca intenzivnih radova, možemo reći da danas zbilja imamo razloga osjećati se ponosno i zadovoljno”, objasnila je Ravnateljica.

”Iznimno nam je drago kada je ta činjenica prepoznata i od strane lokalne vlasti. Vjerujem kako će naša ljekarna osigurati i jednu vrijednosti više tijekom turističke sezone te tako dati svoj doprinos u osiguranju dodatne kvalitete turističke ponude, naglasila je Ravnateljica Krajačević te uputila zahvalu svim članovima tima ljekarne na kvalitetnom timskom radu te nezaobilaznom doprinosu kako bi građanima bili na raspolaganju i u periodu gdje uvjeti nisu bili idealni.

Isto tako zahvalila je izvođačima te projektantima na stručnosti, dobroj koordinaciji posla te minimalnom vremenu utrošenom u realizaciju radova te Phoenix farmaciji d.o.o. na pomoći u opremanju prostora ljekarne.

”Posebnu zahvalu upućujem građanima na strpljenju tijekom radova no isto tako i na entuzijazmu koji su iskazali prema činjenici da će dobiti novu ljekarnu prilagođenu najvišim standardima ljekarničke skrbi. Uvijek je lijepo kada je prisutna suradnja i razumijevanje od strane naših građana jer to pokazuje da smo postali nezaobilaznim dijelom njenog identiteta”

Otvorenje je uveličao i župan Primorsko-goranske županije, Zlatko Komadina, predstavnik osnivača te izrazio veliko zadovoljstvo radom Ustanove, ulaganjem u kadrove te kvalitetu i standard rada, kako prema djelatnicima, tako i prema građanima. Isto tako, najavio je skorašnju gradnju Doma zdravlja u Novom Vinodolskom uz naglasak kako je Novi turističko mjesto te kao takvo iziskuje određeni standard a upravo je misija Primorsko-goranske županije, kao osnivača, dostupnost i kvaliteta zdravstvene usluge za što je neizostavno obnavljanje infrastrukture, ulaganje u opremu no isto tako i u kadrove.

Otvorenju se pridružio i gradonačelnik Velimir Piškulić obrativši se prisutnima u ime građana uputivši zahvalu Primorsko-goranskoj županiji i Ljekarni Jadran na osiguranju europskog standarda u sektoru ljekarništva te na dosadašnjem doprinosu za građane.

Predsjednik Katedre čakavskog sabora ”Novljansko kolo”, Miljenko Žanić, uz članice Kulturno-umjetničkog društva Ilija Dorčić i ženske klape ”Puntape”, osigurao je poseban ugođaj pripremivši prigodan glazbeni program.

 

Skip to content