Skip to content

Pitajte nas o glaukomu! Javnozdravstvena akcija Ljekarne Jadran, pridružite se i Vi :)

Potaknuti inicijativom Svjetske glaukomske organizacije i Svjetske organizacije pacijenata oboljelih od glaukoma te Tjednu borbe protiv glaukoma čiji je cilj širenje znanja i podizanje svijesti o glaukomu, smatramo kako je mjesec ožujak pravo vrijeme da se i mi posvetimo podizanju svijesti o ovoj bolesti koja se tiho prikrada, no ”jako” udara i to direktno na jedno od naših pet osjetila – vid.

Vrlo je česta situacija da osobe godinama ne primjećuju nikakve simptome te smatraju kako su njihove oči u potpunosti zdrave. Nažalost, kada se simptomi glaukoma počinju pojavljivati, bolest je već uznapredovala i napravila nepovratna oštećenja.

Pitanje je kako to spriječiti, što učiniti kako bi se zaštitili? Odgovor na to pitanje je svakako prevencija a smjernice i objašnjenja možete dobiti u našim ljekarnama gdje magistri farmacije Ljekarne Jadran čekaju da dođete kako bi mogli s Vama podijeliti informacije kako spriječiti da ovaj ”kradljivac” vida i Vas posjeti.

Glaukom se može uspješno držati pod kontrolom upotrebom kapi za snižavanje očnog tlaka no potrebno je napraviti prvi korak u očuvanju Vašeg očnog zdravlja.

Vođeni temom očuvanja zdravlja očiju pripremili smo niz pogodnosti za Vas i Vašu obitelj po sniženim cijenama. Riječ je o proizvodima za ublažavanje tegoba suhog i vrlo suhog oka,iritacije, pečenja i nelagode a moguće ih je kupiti u formi kapi ili kapsula, po sniženim cijenama u svim Ljekarnama Jadran do kraja mjeseca.

MAKULIN kapsule:  -20%

MAKULIN PLUS kapsule: -20% 

MAKULIN FRESH kapi: -20%

VIZOL S umjetne suze 0,21%; 0,4%: -15%

VIZOL S intenzivne vitaminske kapi za oči: -15%

VITALIA OCULO PLUS kapsule: -30%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content