Skip to content

Pitajte nas o glaukomu! Javnozdravstvena akcija Ljekarne Jadran

Potaknuti inicijativom Svjetske glaukomske organizacije i Svjetske organizacije pacijenata oboljelih od glaukoma te Tjednu borbe protiv glaukoma čiji je cilj širenje znanja i podizanje svijesti o glaukomu, smatramo kako je pravo vrijeme da se i mi posvetimo podizanju svijesti o ovoj bolesti koja se tiho prikrada i djeluje direktno na jedno od naših pet osjetila – vid.

Vrlo je česta situacija da osobe godinama ne primjećuju nikakve simptome te smatraju kako su njihove oči u potpunosti zdrave. Nažalost, kada se simptomi glaukoma počinju pojavljivati, bolest je već uznapredovala i napravila nepovratna oštećenja.

Pitanje je kako to spriječiti, što učiniti kako bi se zaštitili? Odgovor na to pitanje je svakako prevencija a smjernice i objašnjenje možete dobiti od farmaceuta u Ljekarni Jadran koji čekaju da dođete kako bi pomogli spriječiti da ovaj ”kradljivac” vida i Vas posjeti.

Glaukom se može uspješno držati pod kontrolom upotrebom kapi za snižavanje očnog tlaka no potrebno je napraviti prvi korak u očuvanju Vašeg očnog zdravlja.

Vođeni temom očuvanja zdravlja očiju pripremili smo pogodnosti za Vas i Vašu obitelj. Naime, od 09. do 21. ožujka, u Ljekarnama Jadran možete kupiti sve VIZOL proizvode po sniženim cijenama od 15%.

 

Skip to content