Skip to content

Stručni timovi Ljekarne Jadran već duži niz godina pružaju usluge opremanja i pregleda brodskih ljekarni s obzirom na to da plovila, ovisno kategoriji, moraju imati lijekove, medicinsku opremu i uređaje radi pružanja odgovarajuće medicinske skrbi. Među onima koje imaju najviše iskustva u ovom području su Ljekarne Riva, Centar, Lovran i Novi Vinodolski, međutim i sve ostale ljekarne u našem sustavu imaju mogućnost pružanja istih.

Pravilnikom o minimalnim zahtjevima i uvjetima pružanja medicinske skrbi na brodovima, brodicama i jahtama donesenim od strane nadležnog ministarstva propisuju se  minimalni uvjeti koje mora zadovoljiti brod, brodica ili jahta, brodica i splav za spašavanje, njihova oprema i uređaji.

Budite slobodni obratiti nam se u jednoj od naših ljekarni http://ljekarna-jadran.hr/ljekarne/ gdje stojimo na raspolaganju za opremanje brodske ljekarne no isto tako i za godišnje preglede postojeće opreme uz izdavanje certifikata o ispravnoj opremljenosti.

Više o propisanoj regulativi i zakonu možete saznati na linku u nastavku https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2008_02_14_429.html.

Skip to content