Skip to content

Brajda

ljekarna-brajda-tim
Krešimirova 24, Rijeka

O nama

Za našu ljekarnu “malo izvan centra” mogu s ponosom reći da je “u centru” najmodernijih usluga u ljekarništvu. Tople, ljubazne i nadasve stručne djelatnice tu su da Vam pomognu u rješavanju svih pitanja, nedoumica, problema, … Kod nas možete dobiti nutricionistički savjet za pravilnu prehranu usklađenu s dijagnozom i terapijom te za pomoć pri mršavljenju. Naš fitoaromaterapeut je tu za sva Vaša pitanja kako biljke i njihovi ekstrakti mogu pomoći da riješite svoje tegobe i očuvate svoje zdravlje. U tom duhu izrađujemo za Vas potpuno prirodne pripravke različite namjene. Naše magistre nude i uslugu slaganja terapije u vremenik s pregledom svih lijekova, biljnih lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani koje uzimate. Nismo zanemarili ni zdravlje i ljepotu Vaše kože – u svakom trenutku možete doći provjeriti njezin status aparatom Derm-analyzer kako bi preporuka njege bila potpuno primjerena Vama.

Uz mjerenje tlaka, šećera, tjelesne težine, opsega struka i vođenej osobnog kartona pacijenta svojim korisnicima pružamo potpunu ljekarničku skrb.

Sudjelujemo i u projektu “Pitaj mene” u kojem se posebna pažnja poklanja zdravlju žene u svim njezinim posebnostima od puberteta do starosti pa pozivamo da nas posjetite.

I za naše drage studente koji nas uveseljavaju i uljepšavaju ljekarnu svojim posjetom dajemo 10% popusta na sve bezreceptne proizvode i dodatke prehrani.

Kontakt

Adresa:
Krešimirova 24, Rijeka
Telefon:
051 213 732
Email:
brajda@ljekarna-jadran.hr
Voditelj:
Ivana Božić Šakan, mag.pharm.

Radno vrijeme

Radnim danom:
07:00 – 20:00
Subotom:
08:00 – 13:00
.
.

Dežurstva

No event found!

Kako do nas?

Skip to content